KADROMUZ

CEMAL ŞAHİN - OKUL MÜDÜRÜ

1965 Gümüşhane doğumluyum. İlkokul 4. sınıfa kadar Gümüşhane´de, ilkokul 4. sınıftan itibaren ortaokul ve liseyi İstanbul´da okudum.1985´te 100. Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirerek mezun oldum.1986 yılında Tunceli Ovacık´ta göreve başladım. Daha sonra Gümüşhane ve İstanbul´un çeşitli ilçelerinde görev yaptım. Evliyim, bir kız iki erkek üç çocuğum var.

Günümüzde var olabilmeyi aşıp güçlü bir şekilde kalabilmek, geleceğin inşasında söz sahibi olmak için ‘bilgiyi takip eden’  değil, ‘bilgiyi üreten’ olmak gerekmektedir. Bilgiyi üretmek ise hedefleri belirleyerek uzun süreli planlamayla mümkündür. Planlamanın temelini oluşturan ve bir milleti bağımsız ve uygar bir topluluk haline getirecek olan eğitim ise amaç ve hedefleri belirlenmiş, anlık kararlarla değil, bir strateji dâhilinde yürütülmelidir. Bu nedenle Bağcılar Kirazlı İlkokulu olarak 2019-2023 yılları arasında hedeflerimizi belirledik ve bu hedeflere ulaşmak için bütün gücümüzle çalışacağız. Kirazlı İlkokulu olarak bizler, Mustafa Kemal Atatürk´ün ´´Eğitim Çocuğu Sevmekle Başlar ´´ İlkesinden yola çıkarak toplumun gün geçtikçe artan bilgi arayışını karşılayabilmek; eğitim, öğretim, topluma hizmet sorumluluğumuzu eksiksiz bir şekilde yerine getirmek istiyoruz. Değerlerimiz doğrultusunda dürüst, tarafsız, adil, sevgi dolu, iletişime açık, çözüm üreten, yenilikçi, önce insan anlayışına sahip bireyler yetiştirmek bizim temel hedefimizdir.

  Öğretmenlik mesleğini severek ve isteyerek yapmaktayım. Bir daha dünyaya gelsem hiç düşünmeden yine öğretmen olmak isterim.

02125503300
02125503300
E-Posta